dilluns, 28 de setembre del 2009

Comentaris dels llibres que ha llegit la Júlia


La Júlia, de 1r d'ESO, ens explica l'argument d'alguns llibres de lectura que ha llegit

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Titol: La Laia i l’horripilant Monstre de Xampú.
Autor: Martín Piñol.
Il.lustracions: Sofía Balzola.
Editorial: Edebé.

Comentari:

En Roger es riu de la seva germana
Laia perquè li costa menjar.El monstre del xampú va a buscar a la Laia a la classe.El seu germà la defensa i el monstre se'l menja.
La Laia porta al monstre dins el mar i es desfà.El Roger està salvat!

Anònim ha dit...

Estimada Júlia:
M'ha agradat molt el teu comentari. Encara que no me l'he llegit crec que m'agradarà molt si me'l llegeixo. M'agrada molt llegir i et recomenaria moltíssims llibres, però de moment et recomanaré un llibre titulat "Matilde y las brujas" de El Barco de Vapor. Si vols te'l puc deixar, el tinc a casa. És en castellà i té 61 pàgines però les lletres són força grans i només està escrit en més o menys la meitat de les pàgines.
Fins aviat, Ona Llopart i Casas.

Anònim ha dit...

Hola Júlia! sóc en Roger Monfort del grup 5. Jo no he llegit aquest llibre però pel que m’expliques deu ser força interessant. T’escric per dir-te que el que passa al llibre en part, passa de veritat perquè de vegades la meva germana i jo també ens emprenyem. Bé, que t’ho passis bé llegint contes tan divertits com aquests. Adéu!

Anònim ha dit...

Hola Júlia! Sóc el Pep Descals del grup 8, jo no m'he llegit cap llibre d'aquest autor però ja miraré a la llibreria aveure si en trobo algun perquè aquest que espliques tu fa molt bona pinta! Espero que l'hagis disfrutat molt i si en llegeixo algun d'aquest autor o aquest que esxpliques ja t'ho comentare un petó.

Pep Descals Saez

Marc ha dit...

Hola Júlia! Sóc el Marc, del teu grup.
No m'he llegit aquest llibre, però fa molt bona cara perquè aquest llibre et fa adonar dels germans petits o grans que igualment que ens portem malament entre ells sempre per més hi haurà molt amor ha dintre!!!
I sabies que m'has animat tant a llegir-lo, que segurament quan em porti malament amb el meu germà, el compraré i mel llegiré perquè segur que és molt divertit!!!
Espero que amb els següents llibres t'ho passis molt bé, que riguis molt i imaginis molt!!!
Adéu!
Marc

Anònim ha dit...

Hola Júlia! Sóc en Lluís Serra del grup 5.
El llibre que ens has recomenat sembla que sigui molt "guai".
Jo et voldria recomenar:En Capità Calçotets i la invasió dels extraterrestres de Dav Pilkey.
En aquesta novel·la el Capità C., l'Oriol i en Jordi passen una aventura amb uns extraterretres que volen conquerir el món.Humor

Anònim ha dit...

Hola Júlia sóc la Laia del grup 8, aquest llibre que has recomenat sembla molt divertit, i per això jo te'n recomano un altre: contes d'estar per casa, el llibre té unes 100 pàgines, però com que són contes curtets, cada dia podries llegir-ne un.
el llibre és de Dolors Garcia i Cornellà, de l'Editorial Barcanova i la col·lecció Sopa de Llibres.
espero que t'ho passis molt bé llegint.

Anònim ha dit...

Hola Júlia!
Sóc el Martí del grup 5.
Moltes grácies per recomanar-me el llibre de la Laia i l'horripilant monstre de xampú.
Jo et vull recomanar un llibre de Roald Dahl del qual ja vaig comentar-ne alguna cosa en un exercici de catalá.El llibre es titula versos perversos i són els contes clássics de tota la vida però escrits en versos i una miqueta canviats...
Per exemple a el conte ''els tres porquets'' el porquet gran truca a la caputxeta que ''en principi'' ja havia treballat amb altres llops i la caputxeta ajuda al porquet a desempallegar-se del llop.
És un llibre amb molt d'humor que estic segur que t'agradará molt!
Adèu!

Anònim ha dit...

Hola Júlia! Sóc la Clara Gràcia del grup 8.
No me llegit el llibre de " La Laia i l'horripilant Monstre de Xampú", però
segur que si me'l llegeixo m'agrada molt.
Mira jo et vull recomanar dos llibres
un es titula "Què li passa a la profe?". És de l'editorial tiroliro, l'ha escrit Jo Hoestlandt, és molt divertit i té molt dibuixos. I l'altra es titula "Quina nit de reis". L'ha escrit la Marta Balaguer i també té molt dibuixos. És un llibre molt divertit, t'ho passes molt bé llegint-l'ho i té 61 pàgines.

Si vols et puc deixar aquests llibres. Si els vols sempre m'ho pots demanar.

Ens veiem demà.
Adéu.

Petons.

Anònim ha dit...

Hola Júlia, sóc l'Andreu, que tal??
M'agrada molt aquest llibre que t'has llegit,jo no m'he l'he llegit, però segur que deu estar molt bé. I com que veig que t'agrada molt llegir et vull recomenar un llibre, es diu: "quina nit de reis". Jo m'ho vaig passar molt bé llegint-lo. És molt, molt divertit.
Fins aviat!!
PD:m'agrada molt el teu cabell

Anònim ha dit...

Hola a tots!Sóc la Júlia.Estic molt contenta de rebre tants comentaris vostres. Avui he acabat un altre llibre.Aviat us l'explicaré!

Anònim ha dit...

Hola Júlia soc l'Ariadna del grup 10 i m'agrada molt el teu espai.M'han dit que t'agrada molt llegir i jo volia recomanar-te "Un petó de mandarina".És l'història d'un nen que un dia s'enamora d'una nena nova.Com s'ho farà per conseguir ser amic seu?
Espero que t'agradi.
Adeu julia