dimarts, 5 de maig del 2009

Michelle XXL



Creieu que és versemblant (creïble) el que li passa a la Michelle? Després de llegir-vos la novel·la, penseu que el físic no importa per aconseguir triomfar socialment?

12 comentaris:

unapartdemi ha dit...

Aquesta història no és de les més habituals, però pot succeir perfectament. A nosaltres ens eduquen explicant-nos que la bellesa és a l’interior i que el més important a la vida és ser feliç. Però, en el dia a dia, aquesta no és la veritat. En els anuncis, a les revistes i a la televisió observem unes models amb cossos primíssims (per sota del normal), molt guapes i uns models amb uns músculs impressionants. Això influeix en tota la societat. Les persones ens obsessionem pel físic, en especial els adolescents. Tant que últimament han augmentat els casos d’anorèxia i de bulímia (com s’explica en el “Bitllet d’anada i tornada”). Si ets una persona grassa és evident que et costarà molt més caure bé i lligar.T’hauràs d’esforçar, fer bromes, ser comprensiu, amable,... Perquè, sí, la bellesa és a l’interior però qui és el noi que prefereix una noia com la Michelle tenint al seu abast noies amb un cos sensacional?

Aina Capdevila, grup 3

Pep Amargant ha dit...

Un 10 Aina. Molt bon comentari

Tíndari Sgró ha dit...

Jo penso que no és gaire creïble perquè la MAJORIA de nois no busquen un gran interior sinó un bellíssim físic, tot i que sempre hi ha algun excepció!
D'altre banda, està comprovat que si no tens un bon físic és molt més difícil lligar i que la gent es fixi en tu. Com bé diu l'Aina, a més a més, a la televisió, a les pel·lícules, a les revistes... et fan obesessionar (encara que tinguis un bon físic) ja que, cada vegada més, et mostren unes noies guapíssimes i amb uns cossos perfectes.

Tot i això, no cal desanimar-se si no tens un bon físic perquè segurament hi haurà un noi que es fixarà en el teu interior i de tant que li agradarà, s'enamorarà de tu

Albert Lopera ha dit...

Tothom sap que el físic no és el més important i que la bellesa de les persones està al seu interior, i hi estic completament d'acord, però també es cert que quan coneixes algú el físic és el primer que veus de la persona, es la primera impressió que et causa.
La televisió, revistes o anuncis influeixen molt en la nostra societat, i provoquen certs comportaments que poden ferir algunes persones.
Al llarg de la novel·la la Michelle ens demostra la gran fortalesa que te per superar totes aquestes barreres, ens fa veure que molts cops no es fàcil conviure amb el teu cos quant els demes et miren o riuen de tu, jutjante per una primera impressió.

Anna Vivern ha dit...

A mi m'ha agradat molt el llibre perquè parla sobre com pot ser la adolescència, com ens pot fer arribar a tenyir-nos el cabell de color verd només per amor! es increíble... i com la gent no s'ha de deprimir tant i també parla d'ajudar a la gent que ho necessita, en fi jo de nota al llibre li ficaría un 10!, m'ha agradat molt i ha fet que m'agradés des del principi perquè jo també em sento identificada amb aquesta noia, igualment que no sigui com ella però creec que ens assemblem molt, que patim molt per cosses en les quals no s'ha de patir tant i en fi que a tota la gent li hauria de quedar clar al cap sigui que perquè una persona lletja ja no s'ha d'anar amb ella, no, no ni molt menys, lo hermos esta en l'interior, en el nostre cor, i no en lo exterior, bueno també però jo creec que el més important és ser bona persona com ho és la Michelle i ja està!

El llibre també m'ha agradat molt perquè trobo que és de tenir molta sort que una persona com la Michelle tingui tant bones amigues com les té, i que sigui tant oberta!

Alícia Puig ha dit...

Evidenment el físic no ho es tot, i que la bellesa està en l'interior, però si ets molt grassa no es agradable, ja que la gent quan et mira no veu el caràcter sinó el físic. La força que té la Michelle es admirable, ja que totes les noies extrramadament grasses no ho saven portar amb aquest humor i optimisme, sinó que hi ha moltes que es limiten a admirar les models guapissimes i amb uns cossos perfectes. I en l'adolescència, els nois no es fixen gaire en l'interior, sinó en l'exterior, llavors qui es fixa en la noia grassa, que potser és la més agradable i encantadora.
El llibre està bé, hi han punts que fan riure, però no m'ha agradat el personatge de la Valeska, l'he trobat una mica massa enrabassat.

Clàudia Orellana ha dit...

La veritat és que sempre ens han dit que la bellesa està a l'interior, però en la societat que vivim ara on hi ha la televisió i la publicitat ens diu de manera indirecta que el físic és molt important i la gent hi fem cas i ens hem convertit en una societat pendent del nostre físic. És cert que sempre t'agrada més veure a la gent ben vestida i que fagi bona fila però de vegades no és el més important sinó que també s'ha d'esperar a conèixer la persona i saber si la bellesa la té a l'interior, tots sabem que és difícil però hem de fer un esforç. Sempre tendim a jutjar la gent pel físic i riuren's d'ells a la cara, però jo al menys al final em sento culpable i inteno no fer-ho. També si ets gras, o lleig o el que sigui, és més difícil fer amics, t´hi has d'esforçar una mica més, al contrari de la gent prima, maca i alta...que no els costa tant i ja té un punt més assegurat per caure bé.
En el cas de la Michelle, és una història difícil de que sigui certa, però al final es pot aconseguir tal com ho ha fet ella. També depen de la persona que s'hi trobi, perquè si és una noia grassa que està sempre trista pel seu físic i no hi posa res de la seva part serà molt més complicat aconseguir el noi que li agrada, però si ets com la Michelle que és molt segura d'ella mateixa ben segur que ho aconsegueix.
M'agrada com és la Michelle i la seva manera de pensar, ho pot aconseguir tot i encara que estigui grassa, he pogut veure en aquest llibre com les persones es senten interiorment, i he vist que no fa falta ser maca i bonica per aconseguir un noi o fer amistats, el que per fi he pogut entendre amb aquest llibre, és que la bellesa està a l'interior.




Clàudia Orellana
Grup: 2 / 2ESO.

Pep Amargant ha dit...

CORRECCIÓ LOPERA 6'5
Tothom sap que el físic no és el més important i que la bellesa de les persones està EN el seu interior, i hi estic completament d'acord, però també es cert que quan coneixes algú el físic és el primer que veus de la persona, ÉS la primera impressió que et causa.
La televisió, revistes o anuncis influeixen molt en la nostra societat, i provoquen certs comportaments que poden ferir algunes persones.
Al llarg de la novel·la la Michelle ens demostra la gran fortalesa que TÉ per superar totes aquestes barreres, ens fa veure que molts cops no es fàcil conviure amb el teu cos QUAN els ALTRES et miren o ES riuen de tu, jutjant-TE per una primera impressió

Pep Amargant ha dit...

CORRECCIÓ SGRÓ 9
que sempre hi ha algunA excepció!

D'altrA banda

Pep Amargant ha dit...

Correcció Anna 4
sobre com pot ser l'adolescència,

ÉS increÏble...

parla d'ajudar la gent que ho necessita,

POSARIA un 10!,

CREC que ens assemblem molt, que patim molt per COSES en les quals

LA BELLESA ES TROBA A L?INTERIOR DE CADASCÚ, en el nostre cor, i no A l'EXTERIOR, BÉ
El llibre també m'ha agradat molt perquè trobo que HAS de tenir molta sort que una persona com la Michelle tingui TAN bones amigues com té, i que sigui TAN oberta!

Pep Amargant ha dit...

CORRECCIÓ ORELLANA 8
FACI bona fila

INTENTO no fer-ho. També si ets gras, o lleig o el que sigui, és

, és una història difícil que sigui certa,

També DEPÈN de la persona que s'hi trobi,

Pep Amargant ha dit...

ALÍCIA 7
EvidenTment el físic no ho ÉS tot, i que la bellesa està en l'interior, però si ets molt grassa no ÉS agradable, ja que la gent quan et mira no veu el caràcter sinó el físic. La força que té la Michelle ÉS admirable, ja que totes les noies EXTREMADAMENT grasses no ho SABEN portar amb aquest humor i optimisme, sinó que hi ha moltes que es limiten a admirar les models GUAPÍSSIMES i amb uns cossos perfectes. I en l'adolescència, els nois no es fixen gaire en l'interior, sinó en l'exterior, llavors qui es fixa en la noia grassa, que potser és la més agradable i encantadora.
El llibre està bé, hi HA punts que fan riure, però no m'ha agradat el personatge de la Valeska, l'he trobat una mica massa enrabassat.